Battlestar.tk - Forum

English => Report bugs => Topic started by: corundum on November 01, 2015, 04:54:45 am

Title: Odd building queue behavior
Post by: corundum on November 01, 2015, 04:54:45 am
Whenever I go into my building or resources view, when I have buildings or mines being built, the queue seems to cause the page to constantly refresh. I'm sure it is the building queue because when I have no buildings in queue, the page is calm. Also, there is no timer for each item being built, just a full progress bar beneath the building icon.

The research queue acts similarly, refreshing the page every two seconds without any input on my end. Also, no timers, just a full progress bar.

Another odd thing to note, this only happens on my laptop regardless of which browser I use. Chrome, IE, FireFox, all give consistent results. However, I can get to my account from my PS Vita and this odd behavior is non-existent.

If anyone has a fix or a solution to fix this inconvenience that would be great. Better, if the admins or devs can fix this problem at the root, even better.
Title: Re: Odd building queue behavior
Post by: Capone on November 07, 2015, 08:29:05 pm
Hello corundum,

Thank you for reporting this issue. It's probably a Javascript issue and I will test it and fix it as soon as possible.